Auteur Archief: Bockracer

Duurtest Posbank

Afgelopen zondag 4 augustus nam de onlangs aangewezen assistent coach Pascal het touw in handen om Pieter, Wessel en Ramon te helpen om de top van de Kale Berg te bereiken in het kader van Groot Verzet tegen Kanker. Het betrof een mooie duurtest van 52 km en 600 hm op en rondom de Posbank &hellip Lees verder »

Categories: Geen categorie | Plaats een reactie

BockBike Weekend 2012 – Neuastenberg

Vrijdag 5 oktober werd rond half 10 het startschot voor het vertrek naar het altijd mooie Altastenberg in Sauerland. De samenstelling van de BockBikers was dit jaar weer als vanouds met de best of 7 en zonder het nieuwe lid Silly Biker. Onderweg was er helaas geen visboer, maar daarentegen arriveerden we al wel lekker &hellip Lees verder »

Categories: Geen categorie | Plaats een reactie

Mountainbike toertocht Gieten

Zondag 16 September was het weer zo ver de eerste mountainbike toertocht van de Bockbikers. Om half 9 werd er vertrokken vanaf de Mandemaker in Veenhuizen om in Gieten de eerste tocht van het seizoen te gaan rijden. Aldaar kon er gekozen worden uit 3 tochten, 35km, 45km of 55km, maar door de twijfel van &hellip Lees verder »

Categories: Geen categorie | Plaats een reactie

Nieuw lid

Na het afgelopen BockBikeWeekend in Eerbeek in Oktober alwaar we ons alweer 8e lid verwelkomden in de vorm van Silly Biker, heeft zich al weer een extra lid bij de BockBikers gemeld. het betreft een vrij behendige en snelle jongen. Ondanks onze goede conditie en hoge tempo zullen we het nog aardig zwaar krijgen met &hellip Lees verder »

Categories: Geen categorie | 1 Reactie

Arrived: BockBike kleding 2011

Het heeft even mogen duren, maar op donderdag 8 September 2011 zijn de nieuwe sweaters van de BockBikers gearriveerd aan de Havixhorst in Norg. Deze fenomenale kledinglijn zal dan ook zo spoedig mogelijk op een voor BockBikers geschikt moment worden verstrekt aan de betreffende bikers. Mocht men niet kunnen wachten, dan kan u hieronder alvast &hellip Lees verder »

Categories: Geen categorie | 1 Reactie